Tjänster

TjänsterLängst ner på denna sida finns länkar till YouTube klipp på mina och andras hästar jag tränar där ägarna godkänt att jag lägger ut det.

In the bottom of this page you can follow the training of the horses, just click on the name of the horse you want to se.

Kurser/Clinics


Min främsta egenskap som instruktör är att jag ofta snabbt kan se vad som saknas för att du och din häst ska kunna gå vidare i er utbildning.

Jag håller kurser hemma på gården, ridkurser i alla discipliner. Eftersom jag jobbar mycket med grunderna så passar det för westernridningens alla grenar samt hoppning och dressyr.

Jag jobbar även mycket med problemlösning.

Nytt för 2018 är att jag kommer hålla kossekurser. En arena är under uppförande som kommer att innehålla en teamsorting del (2 cirklar som är 15m i diameter) som är ansluten till kortsidan av en ridbana i storlek 25*48 meter, alltihop med stängsel av järngrindar.Jag åker även ut och håller kurser, endags eller helgclinics.

Under våren kommer jag att hålla lektioner hemma på gården.

Hovslageri 


Jag har full kundkrets för närvarande och meddelar här om det ändras.

Inridning/träningshästar


Inridningshästar brukar ta en månad i anspråk om de inte har något problem med sig i bagaget. Sådant syns dock redan efter 2-3 dagars jobb och då tar jag en diskussion med dig om att det kan behövas extra tid.

Efter en månads träning ska den annars kunna öppna och sluta i skritt, flytta fram- och bakdel, kunna trava tiometersvolter samt kunna göra övergångar mellan volterna så de blir till en fungerande åttvolt. Den ska kunna galopp och rygga.

Det ingår två lektioner så att ryttaren och hästen är lite samspelta när de åker härifrån.

Träningshästar efter individuell överenskommelse.Priser


Kurs/clinics 4500:- /heldag

Resekostnad 35:- /mil

Kurs på gården enligt särskild inbjudan.

Inridnings- och träningshästar 7500:- /månad

Hemma på gården kommer lektionspriset att vara 500:- /timme

Vill man rida flera samtidigt så delas timpriset på antalet ryttare.


Copyright @ Lars Lindvall