Och här är vi!

LASSE

CHEFEN PÅ GÅRDEN

Lasse har två ben, är 51 år gammal, gillar att bygga allt själv (vem behöver hjälp?) och han är både hovslagare, ridinstruktör och hästtränare.

JANINA

LÄRLING OCH SAMBO

Janina har också två ben, är 30 år gammal och har hållit på med hästar sedan hon var 5 år gammal. Nu är hon under utbildning hos Lasse.

CASPER

PENSIONÄR

Casper är 27 år gammal och han är en korsningsponny. Han är bra på det mesta och har tävlat inom skogskörning samt många westerngrena. Casper är ganska busig och han älskar att hitta på "otyg".

JUNIOR

TÄVLINGSHÄST

Junior (Silver Top Whiz) är en Quarter och han kom till Lasse med "problem i baggaget". Han har utvecklats till en arbetsvillig individ som älskar att få visa upp vad han kan.

SALVIA

BLIVANDE STJÄRNA

Doc Sings Salvia, E: Dandy Texas Remedy, U: RR Sweet Symphony är ett 3 år gammalt quartersto. Hon är under inridning just nu och kommer bli Lasses tävlingshäst.

ALMA

NORDISEN

Alma har tidigare varit travare fram tills att Lasses dotter Matilda fick henne och gjorde en ridhäst utav henne. Hon är nu 25 år gammal.

NIC

LEKTIONSHÄST

Nic är hos oss på foder, Lasses dotter Matilda har tränat och tävlat honom i olika westerngrenar. Nu är han en av våra lektionshästar.

PRINSESSAN

LEKTIONSHÄST

Prinsessan är en liten Islänning med stort potential i många olika grenar. Hon har en fantastisk känsla för barn och vi hoppas att kunna använda henne inom häststödd ridterapi. Just nu är hon lektionshäst.

KOALA

GÅRDENS "BÄBIS"

Koala är bäbisen på gården. Han kom till oss förra vintern då han var 7 månader gammal. Han tränas av Janina och kommer bli hennes rid och tävlingshäst i framtiden.